NYHET- paketpostlådor Logixbox

NYHET hos KöpBrevlåda.se!

Logixbox  Multibox paketpostlådor är speciellt utformade för att kunna ta emot mindre och till och med lite större paket. Med Logixbox behöver du aldrig be dina grannar att ta emot ditt paket om du är borta eller slösa tid med att springa till ditt postombud. Multibox sparar naturligtvis en hel del frustration, tid och pengar för både mottagaren och budet.

Hur fungerar det?

Budet öppnar Multiboxen, lägger paketet i lådan och stänger locket. Förpackningen glider mot fender och faller sedan ner i postlådan. På grund av plattan som är fäst vid locket, kan förpackningen inte avlägsnas igen från lådan genom denna öppning och är därför skyddad och säker. På framsidan av Multiboxen finns en dörr (två kodade nycklar) genom vilken försändelsen kan avlägsnas.

Logixbox är prisvärda paketpostlådor som tillverkas i Holland och finns i storlekarna Multibox S och Multibox M samt Topbox L, XL och XXL och i färgerna grafitgrå och svart. Vid större beställningar, fler än 5, finns det möjlighet att välja andra RAL-färger.

Logixbox Multibox S

Multibox S är en liten, smart paketpostlåda. I Multibox S kan flera små paket få plats. Multibox S är perfekt för små postförsändelser så som böcker, CD-skivor eller medicinering.

Logixbox Topbox L

Topbox L är en rymlig paketpostlåda som klarar av paket med dimensioner upp till 35 x 21 x 49 cm.
Brevbäraren stänger lådan efter sig genom att helt enkelt trycka på låset. Använd sedan nyckeln för att öppna locket och från ovansidan ta ut paketet. Logixbox Topbox L är lämplig för större paket som levereras en gång om dagen.

100 % säker

Multibox är tillverkad av högkvalitativa material som gör paketpostlådorna 100 % säkra. Lådan är tillverkad av 1,2 mm galvaniserat stål med ett starkt pulver, en extra kortplats och tyngre komponenter, så det bara kan brytas med kraftigt våld. Öppningen är försedd med en roterande botten så att det inte är möjligt att stjäla paketen från postlådan. Logixbox Multibox fästs med hjälp av fyra 8 mm-skruvar.

Alla Logixbox paketpostlådor kommer med 5 års garanti och FRI frakt.

Mer info om paketpostlådor från Logixbox hittar du HÄR!

Logixbox

En reaktion på ”NYHET- paketpostlådor Logixbox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s