Postlådor i rostfritt stål

Hos KöpBrevlåda.se hittar du Sveriges största utbud av postlådor från välkända tillverkare så som Bobi, MEFA, SafePost med fler. Vi har postlådor för alla, företag som privatpersoner. Hos oss hittar du postlådor i flera färger, storlekar och material. Vi har allt ifrån de lite större veckopostlådorna till mindre enklare postlådor i plast. Med eller utan lås. Beställ postlådor billigt och bekvämt online hos KöpBrevlåda.se.  Att handla hos KöpBrevlåda.se är säkert och enkelt. Vi erbjuder dessutom fri frakt på alla våra produkter och 30-dagars returrätt.

Rostfritt stål

Postlådor i rostfritt stål är otroligt populära, se vårt stora utbud HÄR. Postlådor i rostfritt stål ger ett elegant och modernt utseende till din vägg eller står vackert i din trädgård eller uppfart. Våra postlådor av rostfritt stål varierar från klassisk till elegant design. Vi har postlådor i rostfritt stål med LED belysning, med öppning fram eller bak, postlådor i rostfritt stål för inbyggnad,  med integrerad talenhet och ringklocka mfl.

Underhåll av postlådor i rostfritt stål

Rostfritt stål är korrosionshärdig av naturen och behöver inget ytterligare skydd för att behålla sin glans och användbarhet under lång tid. För att den ursprungliga ytan ska bibehålla sin kvalitet bör man då och då underhålla sin postlåda. Man bör tvätta sin postlåda innan det blivit en iögonenfallande ansamling av smuts, så att arbetet med rengöring blir så lätt som möjligt. Utemiljön kan ge upphov till bruna fläckar. En god regel är att rengöra de rostfria ytorna lika ofta som man tvättar byggnadens fönster. Beroende på graden av nedsmutsning från omgivningen rekommenderas ett intervall av 6-12 månader vid lätt nedsmutsning och 3-6 månader vid svårare väderförhållanden. En fuktig trasa är oftast tillräckligt för att torka bort lättare smuts och fingermärken.   När vatten har använts för rengöring eller sköljning är det lämpligt att torrtorka ytan för att förhindra efterlämnade vattenmärken. För att avlägsna fingermärken och liknande fläckar på ytor av rostfritt brukar tvålvatten eller milt diskmedel vanligen ge bra resultat. För svårare fläckar kan krämiga putsmedel, t.ex Vim cream, vara effektiva.

Snygga postlådor i rostfritt stål

Snygga postlådor i rostfritt stål

Välkommen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s