Paketpostlåda med kraftig konstruktion från SafePost

SafePosts postlådor tillverkas av COFA Plastics AB och erbjuder ett komplett utbud av postlådor. Olika modeller postlådor för placering på vägg eller fristående placering i trädgården. Lådorna finns i olika färger och i pulverlackerat stål eller rostfritt stål.
Postlådorna är väderbeständiga och vattensäkra. Alla SafePost postlådor har en kraftig konstruktion och är insynsskyddade. SafePost postlådor är även låsbara. SafePost är marknadsledande i Skandinavien med säkra postlådor.

SafePost 54

Brandsäker och elegant markpostlåda från SafePost med extra stor volym.  Höjden på botten kan enkelt justeras så att postlådans postvolym blir allt mellan 27 och 54 liter. SafePost 54 är tillverkad av pulverlackerat stål. Mått på postlådan är (HxBxD) 1000x350x180 mm och inkastets storlek är (HxB) 40×274 mm. SafePost 54 silvergrå RAL9006 finns för omgående leverans.

Klicka på bilden för mer information eller följ länken här; http://kopbrevlada.se/brevlador/safepost-brevlador/brevlada-safepost-54-silvergra-ral9006.html

Stor och elegant markpostlåda från SafePost

Stor och elegant markpostlåda från SafePost

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s