Paketpostlådor i rejäl konstruktion från Logixbox

Logixbox är långt ifrån en vanlig paketpostlåda, utan även en säker förvaring av dina paket. Med vandalsäker design och lås i metall är det endast möjligt med kraftigt våld att bryta Logixbox. Logixboxen är tillverkad av 1,2 till 1,4 mm galvaniserat stål, svetsning och alla delar är dessutom vikta. Med de fyra skruvarna fäster man paketpostlådan säkert på väggen. Det är också möjligt att placera paketpostlådan på en annan konstruktion, på en fast yta. Kontakta oss gärna om du har frågor om montering av Logixbox.

 Fördelar

Med en paketpostlåda behöver du aldrig:

• Göra kostsamma och tidskrävande resor till ett utlämningsställe

• Gå ut när det inte är lämpligt eller har en känsla av otrygghet

• Vänta på avin från posten

• Störa grannarna med att ta hand om dina paket

Det är även fler och fler brevbärare som upplever paketpostlådor smidiga då de kan leverera posten snabbt, i tid och med mindre stress osv.

För närvarande kan vi erbjuda två modeller av Logixbox, Multiboxen och Topboxen. Den största skillnaden är att du kan med Multibox ta emot flera paket utan att tömma postlådan. Topboxen behöver tömmas efter varje leverans av ett eller flera mindre paket. Kontakta oss på info@kopbrevlada.se vid önskan om en annan RAL färg på din paketpostlåda från Logixbox.

Multibox

Paketutdelaren öppnar locket av postlådan, varvid en metallplatta roterar tillsammans med locket. Budet lämnar paketet och stänger locket. Paketet trycker mot stänkskärmen och faller sedan säkert i paketpostlådan. Lådan är omedelbart redo att ta emot nästa paket! För att tömma innehållet i Logixbox öppna dörren med nyckeln.

Topbox

Paketutdelaren öppnar locket och lägger paketet i lådan. Efter att budet fällt ner locket tryckt in låset är din Paketbox stängd. Paketet är nu säkert i din Logixbox och det är endast du som kan öppna lådan med den medföljande nyckeln. När du låser upp postlådan pressas låset ut och din paketpostlåda blir klar för nästa leverans. Se efter i webbutiken vilken modell som bäst passar dina behov!

Just nu har vi ett oemotståndligt maj-erbjudande som du inte får missa. Vi har sänkt priset med hela 20% på alla paketpostlådor från Logixbox, se här; http://kopbrevlada.se/brevlador/logixbox-paketbrevlada.html

Vi arbetar ständigt med att öka utbudet så håll ett öga på vår hemsida för de senaste lösningarna!

Klicka på respektive bild för att läsa mer om produkten på vår hemsida!

LogixBox TopBox paketpostlåda

LogixBox TopBox paketpostlåda

LogixBox Multibox paketpostlåda

LogixBox Multibox paketpostlåda

Paketpostlådor från LogixBox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s