Prissänkta postlådor för omgående leverans

Välkommen till KöpBrevlåda.se,  med Sveriges största utbud av postlådor. Förutom postlådor har vi även ett stort utbud av tidningsfack, brevinkast och fastighetsboxar till konkurrenskraftiga priser. Nedan presenteras ett urval av snygga postlådor som finns för omgående leverans. Köp din nya postlåda tryggt och säkert online hos KöpBrevlåda.se.

ITCHEN GRÖN

Grön, två i en, postlåda med separat tidningsfack. Itchen är en stor budgetpostlåda som rymmer post i A4 format. Postlådan är tillverkad av pulverlackerat galvaniserat stål. Måtten på postlådan är (HxBxD) 46×38,5x17cm och inkastets öppning är (HxB) 3,5x30cm.

Postlådan Itchen har stått som utställningsexempel därav spår av fastsättning kan finnas. Postlådan är sänkt från 1295kr till 895kr. Finns för omgående leverans. Gratis frakt på alla produkter hos KöpBrevlåda.se oavsett ordersumma! Klicka på bilden för att se mer detaljer!

Itchen grön

UDINE ANTRACITGRÅ

Är du ute efter en liten och smal postlåda ska du välja Udine. Postlådan Udine är tillverkad av pulverlackerat galvaniserat stålplåt och levereras med väggfäste. Måtten på postlådan är (HxBxD) 30x21x7 cm och inkastets öppning är (HxB) 2×17,5cm. Udine finns i antracitgrå och grön färg. Finns för omgående leverans. Gratis frakt på alla produkter hos KöpBrevlåda.se oavsett ordersumma! Klicka på bilden för att se mer detaljer!

Udine antracit

JOMA GARDEN 50

Joma Garden 50 är en liten och smal väggpostlåda i vitt. Postlådan är tillverkad av pulverlackerat stål. Måtten på postlådan är (HxBxD) 30,8x24x8 cm och inkastets öppning är (HxB) 2×20 cm. Vit Joma garden 50 finns för omgående leverans. Gratis frakt på alla produkter hos KöpBrevlåda.se oavsett ordersumma! Klicka på bilden för att se mer detaljer om produkten!

Joma garden 50

GRUNDFORM KOPPAR

Vill du ha en postlåda som åldras vackert ska du välja Allux Grundform koppar. Stor och stark desinpostlåda i pulverlackerat stål och koppar. Postlådans mått är (HxBxD) 44×34,5×18 cm och postinkastets storlek är (HxB) 3,9×32 cm. Detta har varit ett utställningsexempel därav spår av fastsättning kan finnas. Postlådan är prissänkt från 3795kr till 2795kr. Gratis frakt på alla produkter hos KöpBrevlåda.se oavsett ordersumma! Klicka på bilden för att se mer detaljer om produkten!

allux koppar

FORTH SVART

Forth postlåda är en liten svart låsbar postlåda som monteras på insidan av dörren. Postlådan har måtten (HxBxD) 36,5x25x11 cm  och inkastets öppning är (HxB) 4,3×22,3 cm. Postlådan kommer med 2 stycken nycklar. Postlådan är prissänkt från 3795kr till 2795kr. Gratis frakt på alla produkter hos KöpBrevlåda.se oavsett ordersumma! Klicka på bilden för att se mer detaljer om produkten.

forth svart

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s