Postlåda med låsbar inkastöppning

Vill Du ha en postlåda med en låsbar inkastslucka så att inga brev kan stoppas in i postlådan under exempelvis helgdagar?

MEFA Jade 870

MEFA Jade 870 är en robust och rymlig postlåda med hög kvalitet. Postlådans runda topp och flata botten ger ett särskilt karaktärsfullt uttryck. MEFA Jade är en mycket prisvärd postlåda. Levereras med 2 nycklar. 12 års garanti mot genomrostning. Leveranstiden är 3 till 7 dagar. För mer info gå in på http://kopbrevlada.se/brevlada-mefa-jade-galvaniserad-870900m.html.

BOBI GRANDE

Bobi  Grande, Bobi Grande S och Bobi Grande B är tre postlådemodeller från Bobi som klassas som brevbärarens favoriter! Inkastluckan på Bobi Grande postlådor är inåtgående och Postutdelarens arbete underlättas så att det blir lättare att lägga försändelserna i lådan. Vattensäkra fogar gör att Din post förblir torr oavsett väderförhållanden. Den inåtgående inkastluckan kan justeras från helt stängd till upp till 8 cm. Reser du exempelvis bort under Jul- och Nyårshelgen och inte vill riskera att få smällare i Din postlåda kan det vara smart att investera i en Bobi Grande postlåda. Inkastluckan låses på ett enkelt sätt och när helgen är över och du vill kunna ta emot din post igen låser du upp din postlåda. Postlådan levereras med monteringsanvisning och 3 nycklar. För mer info gå in på; http://kopbrevlada.se/catalogsearch/result/?q=grande.

Bobi Grande vit

Bobi-Grande-postlåda

Bobi Grande postlådor

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s