GALVANISERAD VECKOPOSTLÅDA FRÅN MEFA, MODELL ASH

MEFA, som är idag den största tillverkaren av postlådor i Norden grundades år 1969. MEFA har ett brett sortiment av snygga och säkra postlådor.  MEFA har alltid satsat på design, funktion och kvalitet. Hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du ett brett sortiment av MEFA postlådor i olika modeller, färger och prisklasser.

Se alla postlådor från MEFA hos KöpBrevlåda.se HÄR!

Många har hört av sig till oss och undrat om vi har någon galvaniserad veckopostlåda i vårt sortiment. Tyvärr har vi inte haft någon sådan tills nu. MEFA har tillverkat en elegant galvaniserad veckopostlåda  och nu har vi den till försäljning i vår webbutik. Länk här; MEFA ASH eller se mer detaljer i texten nedan.

MEFA ASH

MEFA Ash är en kraftig och rymlig veckopostlåda med elegant böjt tak och stort brevinkast på framsidan. Brevlådan har extra hög tömningshöjd, vilket innebär att volymen är därför något mindre. Mellanhyllan kan tas bort så MEFA Ash kan rymma större mängder post, när du, till exempel åker på semester. Postlådan är galvaniserad där stålet belagts med ett tunt lager av zink genom elektrolys för att förhindra korrosion. MEFA lämnar 12 års garanti mot genomrostning på denna modell. MEFA Ash är utrustad med ett vredlås och levereras med 2 stycken nycklar. Måttet på postlådan är (HxBxD) 1029x368x228 mm och Inkastets öppning är (HxB) 75x275mm. Denna veckopostlåda levereras med gängade stänger för fastgjutning i betong. Lådan är förberedd för montering med MEFA Easy Mounting som finns att köpa separat, se HÄR.

Galvaniserad postlåda

Galvaniserad veckopostlåda

Veckopostlåda galvaniserad

Välkommen till din postlådebutik på nätet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s