Svensktillverkade postlådor med hög kvalitet

Hos KöpBrevlåda.se med Sveriges största utbud av postlådor hittar du eleganta postlådor från BIGGI. Postlådorna från BIGGI har snygg design, hög kvalité och god funktion. BIGGI postlådor tillverkas i egen fabrik i Uppsala sedan början av 2000- talet. BIGGI postlådor har varit med i många konsument- tester under åren och har i flertalet fall fått betyget bäst i test.

Välja en ny postlåda

Tänk på att en ej tömd postlåda ger information till obehöriga att ingen är hemma och på så sätt bäddar för framtida inbrott. Med BIGGIs största postlådor kan Du vara borta två till fyra veckor utan att be anhöriga eller grannen att tömma din postlåda. När postlådan ”BIGGI” kom för mer än 15 år sedan, insåg många hur praktiskt det var att ha en större postlåda som samlar en hel semesters post, reklam och tidningar.

När Du ska välja en ny postlåda ska Du självklart ställa vissa krav på en sådan. Du bör försäkra Dig om att Din nya postlåda kommer att fungera perfekt både för Dig och Din brevbärare/tidningsbud. En sak som man kan tänka på är att välja en postlåda med inkastlucka som går inåt. En inåtgående inkastlucka underlättar för utdelaren inskjutningen av posten.

En annan sak som kan vara värd att tänka på vid inköp av en ny postlåda är att djupet på postlådan är viktigare än själva bredden. Är postlådan inte tillräckligt djup ¨ställer sig¨ posten i postlådan, vilket gör att den lagrar mindre post än man tror.

En tredje sak som är minst lika viktig att tänka på är att en postlåda skall vara låsbar. Alla postlådor från BIGGI levereras med ett vredlås, vilket gör att Du kan välja att ha Din postlåda olåst, när Du själv vill.

Design och färgen på Din nya postlåda är helt enkelt en smaksak och Du ska välja modellen och färgen efter den personliga smaken.

Gör ett bra val- köp en postlåda från BIGGI

Rondo MINI är även den första halvstora postlådan från MMW Produkter AB. Rondo MINI är alternativet för Dig som inte vill ha en fullstor veckopostlåda men ändå vill ha en postlåda som har en bra lagringsvolym och är låsbar. Rondo MINI har en tömningslucka på framsidan och ett inåtgående postinkast med magnetlås vilket gör att inkastluckan återgår i rätt läge vid stängning. Det inåtgående postinkastet är brev/tidningsutdelarens bästa vän. Lagringsvolym på Rondo MINI är 40 liter. Monteringssats ingår för vägghängd montering mot träfasad eller trästativ. Du monterar Din Rondo MINI enkelt genom att borra hål i bakstycket och sedan skruva fast postlådan i trästativet.

Rondo Mini SvartBiggi Rondo Mini RödBiggi Rondo Mini Rostfri

Välkommen till din postlådebutik på nätet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s