Paketpostlåda – för dig som handlar online

Logixbox kan verkligen inte beskrivas som en vanlig postlåda. Det är i själva verket mer en låda för säkert paketförvaring. Logixbox har en snygg design och ett vandalsäkert lås av metall. Bryta upp lådan är inte något man precis gör. En Logixbox är gjord av 1,2 till 1,4 mm galvaniserat stål och har autogen svetsade och vikta delar. Den starka pulvren (som uppfyller industrins kvalitetskrav) ser till att du kan få din post tryggt och säkert i flera år. Både privatpersoner och företag kan ha nytta av Logixbox, särskilt om man får flera paket om dagen eller mycket reklam. Postutdelaren kommer att bli glad när denne ser din nya Logixbox paketpostlåda. Dennes arbete kommer att underlättas avsevärt. Personen slipper i det här fallet att återkomma flera gånger om du inte är hemma eller be dina grannar att ta hand om dina paket tills du kommer hem.

Logixbox levereras med fyra skruvar, så att du kan fästa lådan säkert på din husvägg. Det är också möjligt att fästa lådan i en annan konstruktion, förutsatt att ytan är fast.

Logixbox modeller

I dagsläget finns det två olika modeller av Logixbox: Multibox, och Topbox. Den största skillnaden mellan dessa två modeller, är att med Multiboxen kan du ta emot din post eller paket flera gånger om dagen utan att behöva tömma postlådan. Om du tömmer din postlåda varje dag då kan Topbox vara lämplig. Båda modellerna finns i olika storlekar.

Multibox

Brevbäraren öppnar locket på lådan, varvid en metall platta roteras tillsammans med locket. Brevbäraren lämnar posten i boxen och stänger locket. Paketet trycker mot fender och faller sedan säkert i lådan. Lådan är omedelbart redo att ta emot nästa paket. För att tömma innehållet i lådan, öppnar man dörren med nyckeln.

Topbox

Topbox är idealisk för större paket. Brevbäraren öppnar locket och lämnar paketet i lådan. Det är med hjälp av ett klistermärke som postutdelaren varnas för att stänga locket och pressa låset, så Logixbox blir ordentligt stängd. Paketet är nu i säkert förvar i din Logixbox och lådan kan endast öppnas med den medföljande nyckeln. Låset pressas ut vid öppning och din Topbox är omedelbart redo för nästa leverans.  Kan beställas i valfri RAL- färg, fototryck, logotryck, ta kontakt med oss för mer info.

Varför Logixbox?

Online beställningar av varor har blivit allt enklare och säkrare. Allt fler väljer att sitta hemma i lugn och ro och göra sina inköp. Tills nyligen var du tvungen att stanna hemma för att ta emot ditt paket. Med en egen Logixbox postlåda kan alla när som helst ta emot sina paket, även om man inte är hemma. Du slipper dessutom göra tidskrävande och kostsamma resor till ett utlämningsställe.

KöpBrevlåda.se är ensam återförsäljare för Logixbox paketpostlådor i Sverige. Just nu har vi sänkt priset med hela 10% på alla paketpostlådor från Logixbox.

Se hela utbudet här; http://kopbrevlada.se/logixbox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s