Paketlåda XXL

Logixbox är ett holländskt företag och är inte bara ute efter att underlätta för postutdelaren utan även för mottagaren. Hos KöpBrevlåda.se hittar du hela utbudet av paketpostlådor från Logixbox.

Topbox-XXL

Logixbox Top Box- XXL är lämplig för en eller flera stora paket upp till 74cm x 45cm x 42cm. Denna lyxiga jättelåda finns med en ny, mycket slitstark pulverlack. Det halvblanka pulverlacket innehåller mikroskopiska metallpartiklar som gör att din paketpostlåda från Logixbox får ett elegant utseende.

Top Box-XXL finns i standardfärgerna svart, grafitgrå och mörkgrön (RAL6012). Vid önskemål om en annan RAL färg på din Top Box XXL låda var vänlig och hör av dig till oss på info@kopbrevlada.se. Vid beställning av 5 eller fler postlådor görs detta gratis! Som ett tillval för din Top Box-XXL finns metallhöljen tillgängliga så att din Top Box-XXL får ett unikt utseende. Till exempel, ditt husnummer, foto eller företagets logotyp. Vid intresse var vänlig och fråga oss efter dessa alternativ!

Hur fungerar det?

Din brevbärare öppnar locket och placerar paketen i Logixbox. Denne följer anvisningarna på etiketten (”Stäng locket och tryck in låsknappen”). Paketet är nu i säker förvar i postlådan, och det är endast du som kan öppna den igen. När du öppnar lådan med din nyckel, kommer det inpressade låset ut igen och lådan är redo för nästa leverans. Om du är en sådan person som tycker att det är smidigt att beställa hem veckans matkasse på nätet och inte vill vara hemma och vänta på leveransen så har vi lösningen för dig. Välj Top Box ISO-XXL, med isolering på insidan som håller dina produkter väl kylda och färska tills du kommer hem.

Varför inte passa på och köpa en ny paketpostlåda från Logixbox nu när det är sänkt pris hos KöpBrevlåda.se.

Se hela utbudet från Logixbox här; http://kopbrevlada.se/brevlador/logixbox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s