ALLA POSTLÅDOR 10% RABATT TOM 1/11

Vad vill du fynda idag? HÄR är alla postlådor med sänkt pris samlade så att du enkelt kan se och göra de bästa fynden just nu. Passa på att hitta postlådor till bra priser, erbjudandet gäller endast två dagar till, tom 1 november 2015.

VÅRA BÄSTSÄLJARE

1.Amerikansk postlåda Alu 11B – svart tillhör en av våra storsäljare. Detta är en äkta amerikansk postlåda  med röd flagga tillverkad av aluminium. Om man har en bit att gå fram till sin postlåda och inte vill gå i onödan för att se om man fått någon post kan man lite snällt be sin brevbärare att lyfta upp flaggan varje gång denne lämnar post. På så sätt kommer du att från huset kunna se om den röda flaggan är uppe. När den väl är det så vet att du har fått post och kan gå och hämta in den. Leveranstiden är 3-7 dagar och frakten ingår i priset. Passa på nu när vi har sänkt priset med hela 10%.

Mer info om Amerikansk postlåda Alu 11B hittar du här; http://kopbrevlada.se/amerikansk

2. Biggi Ekonomi Mini – Svart – är en svensktillverkad rymlig budgetpostlåda i pulverlackerat galvaniserat plåt. Inkastet som klarar bokpaket är utrustat med magnetlås vilket gör att inkastsluckan alltid återgår i rätt läge vid stängning. Denna fina postlåda har ett vredlås och kan användas utan nycklar för dagligt bruk.  Leveranstiden är 3-7 dagar och det är gratis frakt som gäller oavsett ordervärde. P.S. Passa på nu när det är sänkt pris.

Mer info om Biggi Ekonomi mini hittar du här; http://kopbrevlada.se/biggi-ekonomi-mini

3. Bobi Jumbo – Mörkgrå RAL7016 med rostfri lucka är en populär postlåda och brevbärarens favorit. Bobi Jumbo är en stor och rymlig postlåda med inåtgående inkastlucka i rostfritt stål som är justerbar 0-8cm. Vattensäkra fogar gör att Din post förblir torr oavsett väderförhållanden. Leveranstiden är 3-7 dagar och gratis fraktgäller. Vi lämnar dessutom 30-dagars ångerrätt på alla våra produkter. Prissänkt till och med 1 november 2015. Passa på att fynda online hos KöpBrevlåda.se.

Mer info om Bobi Jumbo mörkgrå postlåda med rostfri lucka hittar du här; http://kopbrevlada.se/bobi-jumbo

4. MEFA Beech – Svart RAL 9005 457101T är en rymlig paketpostlåda i pulverlackerat stål. Mefa Beech har extra stor inkastöppning och klarar stora mängder post. Denna paketpostlåda är lämplig för små paket upp till 30 x 30 x 12 cm. Postlådan är även utrustad med en mellanbotten som kan tas bort när man till exempel åker på semester. Leveranstiden på Mefa Beech är 3-7 dagar. Gratis frakt. Säkra betalningsalternativ. 30-dagars ångerrätt. Köp din nya postlåda online hos KöpBrevlåda.se redan idag och spara hundralappar. Sänkt pris tom 1 november 2015.

Mer info om Mefa Beech svart hittar du här; http://kopbrevlada.se/mefa-beech-svart

5. SafePost 70 kombi -Grön RAL6009 70526 är en klar favorit hos våra kunder som är ute efter en lite större postlåda.  SafePost 70 har inkast både fram och bak och har en volym på 35-70 liter. Volymen justerar man enkelt genom att ändra höjden på bottenplattan. Skynda att fynda nu när den är prissänkt med hela fyrahundra kronor. Gäller till och med 1 november.

Mer info om SafePost 70 kombi hittar du här; http://kopbrevlada.se/safepost-70-kombi-gron

rabatt

Vill du se alla våra prissänkta postlådor klicka här; http://kopbrevlada.se/visa-alla-postlador.html

Välkommen till din postlådebutik på nätet med Sveriges största utbud av postlådor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s