Paketpostlåda MEFA

En postlåda är något av det första som dina gäster, grannar eller förbipasserande lägger märke till vid ditt hem. Med sin utformning och funktion berättar lådan en liten historia. Om du har en paketpostlåda betyder det nämligen att du har tagit till dig de moderna och flexibla shoppingmöjligheterna på nätet.

En paketpostlåda ger dig flexibilitet när du får större mängder brev och paket. Tillhör du den stora skara som handlar på nätet är en paketpostlåda från MEFA den perfekta lösningen.

MEFA Multi Magnum paketpostlåda

 

Multi Magnum modellen kan ta emot flera lagom stora paket om dagen. All din post förvaras säkert tills du tömmer postlådan. Inkast för brev och paket finns under locket. Då postlådan är tillverkad av pulverlackerad aluminium är den väldig lätt. Frakten ingår i priset och leveranstiden är tre till sju dagar.

Mer info hittar du här; http://kopbrevlada.se/mefa-multi-magnum-svart.html

Stativ

Under varje produkt på vår hemsida finns en kategori som heter Vi rekommenderar även. Där hittar du produkter eller tillbehör som har en koppling till den valda produkten. Det kan vara ett lås som passar just den valda modellen, det kan vara ett stativ eller ett machande tidningsfack. Under MEFA Multi Magnum postlådan hittar du tre olika stativ som passar den valda modellen. Stativ ME-FA 72 Tripod  , Stativ ME-FA 22  , Stativ ME-FA 63 med namnskylt och lampa.

VÄLKOMMEN!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s