Rabattkod på Facebook

KöpBrevlåda.se har ett brett sortiment av postlådor, brevinkast, tidningsfack och tillbehör. Vi har allt från små till stora paketpostlådor i olika material och färger till rätt pris. Vi breddar oss hela tiden och tar in nya modeller så att Du ska ha mycket att välja på.

Hos oss kan du välja bland över tusen olika postlådor från välkända tillverkare så som Biggi, Bobi, Cofa, Joma, MEFA. Vi har även varumärken som vi är ensam om att sälja i Sverige så som österrikiska Rottner, tyska Bravios och några fler. Vi erbjuder dessutom fri frakt och 30- dagars ångerrätt på alla våra produkter.

Det är viktigt att poängtera att KöpBrevlåda.se är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Du som kund kan alltid känna Dig trygg när du handlar på www.kopbrevlada.se.

Det finns många fördelar med att handla på nätet. Hos oss på KöpBrevlåda.se kan du i lugn och ro ta del av Sveriges största utbud av postlådor, när det passar Dig som bäst. Vi har öppet alla dagar, dygnet runt.

Just nu har vi en rabattkod på vår Facebook-sida som ger Dig 10% rabatt på hela ordern i vår webbutik. Gilla och följ oss på Facebook för att ta del av kampanjer och erbjudande.

KöpBrevlådas Facebook-sida hittar du här; https://www.facebook.com/kopbrevlada.se/

Hos oss är det enkelt att handla!

 

Välkommen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s