Fastighetsbox RENZ Excellence

Är den senaste och bästa fästighetsboxen i kollektionen.

Mycket elegant och högkvalitativ fastighetsbox som går att få i 80 olika RAL färger (helt utan extra kostnad). Kontakta oss på info@kopbrevlada.se för önskad färg. Boxar har 35mm tjock inkastslucka med brevklapp. Fastighetsboxen är SS-EN 13732 godkänd av SP i Borås. Utfärdat certifikat betyder att fastighetsboxen uppfyller svenska riktlinjer och rekommendationer enligt Posten, Bring/Citymail, Fria Postoperatörers Förbund samt fackliga organisationer. Inbrottsklass 2.

Boxarna är tillverkade av 1mm tjock galvaniserat stålplåt och dörren av 1,5mm. Standardtaket med de rundade hörnen ger boxen dess unika utseende. Går att montera både inne och ute på väggen, eller att placera fristående på stolpar (beställs separat). Enkelt namnsystem där endast en namnskylt behövs. En ”Ej Reklam” skylt medföljer. Detta ger boende möjlighet att själv välja om denne vill ha reklam eller ej. Förbered för elektroniska lösningar. Om något skulle inträffa är boxen smart utformad för ett enklare luckbyte eftersom varje lucka är separat upphängd. Små gummibussningar i huvuddörren reducerar slammer i trapphuset.

Levereras med lås och 2 nycklar/låda samt 1 st centrallås.

En ”Nej Tack Reklam” skylt/låda ingår.

Mått BxHxD 566 x (498-1235) x 349 mm
Brevinkast mått H 35 mm

Finns upp till 8 fack per enhet.

Fastighetsbox MEFA/RENZ

MEFA/RENZ är den ledande leverantören av postlådor för villor och postboxanläggningar för flerfamiljshus i Skandinavien.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s