Fastighetsboxar med digitala lösningar

Miljövänligt, ekonomiskt, flexibelt!

Med RENZ digitala namnskyltar får ni en smidig och kostnadseffektiv lösning. Den digitala namnskylten är upplyst så namnet alltid syns tydligt, även när belysningen i porten inte är så bra. Därför behövs inga extra ljuskällor sättas upp i anslutning till fastighetsboxen.

Gör namnändringar från kontoret

De digitala namnskyltarna ändras via RENZ webbaserade register (där du även administrerar ev. elektroniska lås, taggar osv.). Man kan alltså byta namn via en smart telefon, surfplatta eller dator. Det innebär att fastighetsskötaren slipper åka ut till fastighetsboxen varje gång ett namn behöver bytas. RENZ digitala namnskyltarna sparar tid, pengar och miljö! Dessutom kan alla ändringar datumsättas så att man till exempel kan lägga in ändringar innan man åker på semester! Perfekt för den upptagne fastighetsskötaren eller större fastighetsägare med många bostäder.

Helt sladdlöst

RENZ digitala namnskyltar är helt unika. De drivs med batterier vilket betyder att det inte behövs någon kabeldragning eller krånglig och, i många fall dyr, installation. De ligger i ”vila” och vaknar några gånger om dagen för att registrera ändringar. Detta gör att de drar extremt lite batteri. Displayen ansluter trådlöst till en basenhet som i sin tur är ansluten till webbregistret.

Smidigt

Via ebbportalen administrerar fastighetsägaren lås och taggar på ett enkelt sätt. Från mobilen, surfplattan eller datorn kan taggar spärras, behörigheter läggas till och med en riktigt smart datumfunktion väljer man själv när ändringarna börjar gälla. Väldigt smidigt när någon flyttar ut eller bara bor en kort tid i fastigheten.

Elektroniska lås

Med elektroniska lås blir nyckelhanteringen i fastigheten både säkrare och enklare. Fastighetsboxen öppnas av personliga ”taggar” som enkelt spärras
om de tappas bort eller en boende flyttar ut. RENZ egna elektroniska lås är, precis som de digitala namnskyltarna, helt trådlösa. Ingen dyr kabeldragning behövs! Istället drivs låsen av batterier med en livslängd på cirka fem år.

Säkert

De elektroniska låsen sörjer för att post och paket i fastighetsboxen ligger i säkert förvar. Låsen tål tuff behandling och gör att fastighetsboxen blir mer svårforcerad för tjuven tack vare att nyckelhålen försvinner.

Effektivt

Ett elektroniskt låssystem ger stora möjligheter till att spara pengar för fastighetsägare och förvaltare. Med en betydligt enklare och billigare nyckelhantering (taggar istället för mekaniska lås) integreras boxens lås med fastighetens yttre skydd, källarförråd och tvättstuga. Man hanterar och administrerar helt enkelt ett system istället för 4-5. Låsen är fullt integrerbara med Aptus och RCO.

100 % kompatibla

Har Ni planer på elektroniska lås vill vi självklart att ni väljer lås från RENZ. Samtidigt är det möjligt att kombinera RENZ fastighetsboxar och digitala namnskyltar med andra elektroniska lås som tex. Aptus eller Rco.

http://kopbrevlada.se/fastighetsboxar.html

Skärmavbild 2016-08-17 kl. 00.39.51

Möjligheterna är många! Hör av Er till oss på info@kopbrevlada.se om Ni har några funderingar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s