Postlåda från Brabantia B210

För några dagar sedan kom ett mail från en kund som ville att vi skulle veta att denne var mycket nöjd med sin låda från Brabantia. Så här skriver denne;

Brevlådan Brabantia B210 blev ett lyckat val för oss. Vi hade en mindre brevlåda innan som också kom från Brabantia men blev snabbt överfull när vi åkte iväg ett par dagar. Nu var vi ute efter en låda där posten inte skulle sticka ut om vi inte tömde den på ett par dagar. Brabantia B210 blev precis som vi hade önskat oss och vi är supernöjda. Den är stilren och passar perfekt in i vår moderna husstil. Vi blev rekommenderade av våra grannar att välja den vita, då de har en likadan, och färgen har inte påverkats nåt av väderförhållanden. Rekommenderas!

postlåda brabantia DAD B210

Brabantia är ett familjeägt holländskt företag som tillverkar väderbeständiga och vattentäta postlådor. Hos KöpBrevlåda.se hittar du ett brett sortiment av postlådor från Brabantia i olika modeller, material och färger.  Alla postlådor från Brabantia är lämpliga för väggmontering och stolpmontering och kommer med 5 års garanti.

Brabantia B210 hittar du här; http://kopbrevlada.se/brabantia-B210.

Kika in hos oss för mer detaljer och inspiration!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s