Fastighetsboxar återförsäljare

RENZ är Europas största tillverkare av fastighetsboxar, och med våra 5 fabriker i Europa, och mer än 75 år i branschen, är RENZ fastighetsboxar det säkra valet.

Alla fastighetsboxar från RENZ levereras med säkerhetsklass 2 och 2 nycklar. Renz Nordic erbjuder 12 års garanti mot genomrostning. Godkända enligt SP. Kan levereras med elektroniskt lås. 15 års reservdelsgaranti.

Renz fastighetsboxar står för bästa kvalitet, service och individuellt anpassade lösningar. Hos Renz kan du köpa hela paletten, från ekonomimodellerna med konkurrens kraftiga priser till de individuella lösningarna i alla möjliga färger och konstellationer, i högsta kvalitet. Hör av dig till oss på info@kopbrevlada.se om du har speciella önskemål!

RENZ BUDGET

RENZ Budget finns i liggande och stående version. Boxen kan fås i 2 standardfärger, och kan levereras med snedtak mot ett tillägg.

http://kopbrevlada.se/renz-Bbudget

RENZ PRIMA

RENZ Prima finns i 3 versioner: liggande, kompakt samt stående. Boxarna är förberedda för digitala namnskyltar och elektroniska lås och finns i 80 standardfärger utan extra kostnad. RENZ Prima är den flexibla lösningen som enkelt kan kundanpassas, exempelvis kan den levereras med dubbelfack, integrerade serviceboxar och LED-belysning.

http://kopbrevlada.se/renz-Bprima

RENZ EXCELLENCE

RENZ Excellence är den senaste och bästa boxen i kollektionen och kan monteras både inne och ute. Boxen har rundade hörn på taket som ger boxen ett unikt utseende. Boxen är förberedd för digitala namnskyltar och elektroniska lås och finns i 80 standardfärger utan extra kostnad.

RENZ Excellence kan enkelt kundanpassas, exempelvis dubbelfack, integrerade serviceboxar och LED-belysning.

http://kopbrevlada.se/renz-EXCELLENCE

Fastighetsbox budget

VÄLKOMMEN!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s