P-godkända postlådor

P-märket är SP-koncernens eget kvalitetsmärke som återfinns på ett flertal produkter.

P-märkningen innebär att produkten uppfyller lag- eller myndighetskrav men också i de flesta fall andra och högre krav som marknaden efterfrågar. P-märkning innebär att produkten är typprovad, att tillverkarens egenkontroll övervakas av SP och för vissa produkter innebär det också att installation/montage kontrolleras.

P-godkända postlådor hos KöpBrevlåda.se

Hos KöpBrevlåda.se hittar du fyra paketpostlådor från MEFA som är P-godkända. Alla postlådor  som är P-märkta måste bland annat kunna ta emot brev upp till 8 x 25 x 35 cm, ha bra hållfasthet, funktionalitet och underlätta arbetsmiljön för postutdelaren.

MEFA Oak (480)

Mycket funktionell paketpostlåda som klarar större paket. Paketen är säkert inlåsta tills du tömmer lådan. Mellanbotten kan tas bort så att lådan rymmer extra mycket post, till exempel om du åker på semester. Postlådan har en minimalistisk, funktionell design och stabil, kraftig kvalitet. Som en extra fördel kan du välja om locken ska monteras framtill eller baktill. Finns i färgen svart. Just nu har vi sänkt priset på MEFA Oak, passa på!

Mer info här;  http://kopbrevlada.se/mefa.oak

MEFA Magnum

Elegant paketpostlåda i aluminium som är avsedd för att hängas på väggen eller fristående på en stolpe. MEFA Magnum är tillverkad av pulverlackerat aluminium, vilket gör den lättare än andra postlådor. Samtidigt ger denna starka kombination av material och yta en mycket lång livstid, särskilt i tuffa miljöer som till exempel längs kusten. Finns i svart. just nu har vi sänkt priset på MEFA Magnum, passa på!

Mer info här; http://kopbrevlada.se/mefa-multi-magnum-svart.html

MEFA Beech

Hög, elegant paketpostlåda med ränna för större paket. MEFA Beech är en ny, förbättrad, modell med ränna för post och paket. Postlådan kan ta emot flera olika paketstorlekar, bl.a. Svensk standard box 2 (250 x 350 x 80 mm). Vinkeln på postlådans mellanbotten gör det enkelt att hålla ordning på post och paket vid tömning. Mellanbottnen kan tas bort så att MEFA Beech rymmer extra mycket post, om du till exempel åker på semester. Finns i färgerna, blank svart, vit och silver. Just nu har vi sänkt priset på MEFA Beech, passa på!

Mer info här; http://kopbrevlada.se/mefa.beech

MEFA Hazel

Smal, minimalistisk paketpostlåda med en praktisk ränna för större brev och paket. MEFA Hazel kommer med ett vredlås som ger två möjligheter, låst med eller utan nyckel. Lådan finns i färgerna svart och vit. Just nu har vi sänkt priset på MEFA Hazel, passa på!

Mer info här; http://kopbrevlada.se/mefa.Hazel

Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s