Fastighetsbox med lägsta- pris- garanti

Hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du fastighetsboxar i en modern design för fristående placering. Vi erbjuder lägsta prisgaranti på RENZ fastighetsboxar, som är även våra mest populära fastighetsboxar.

MEFA Visby är en budgetvariant men av god kvalitet. Uppfyller behov för de flesta fastighetsägare. MEFA Uppsala är en av de mest sålda fastighetsboxarna i Sverige. De är  både snygga, funktionella och mycket prisvärda. Fastighetsboxen MEFA Uppsala kan beställas i 80 olika RAL- färger (helt utan extra kostnad).  RENZ Excellence lyfter lyxkänsla i de höghus där boxarna monteras. Alla boxar levereras med huvudlås.

Hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du fastighetsboxar till konkurrenskraftiga priser.  Vi erbjuder fastighetsboxar för inomhus-och utomhusbruk. Vi har även fastighetsboxar som är utrustade med ringklockor och talenhet.

Vi är auktoriserad återförsäljare för samtliga produkter. Det ger dig som kund trygghet, du får professionell hjälp, vi kan erbjuda andra produktvarianter än de som är presenterade, priser är utan mellanhänder, alla servicedelar går att köpa hos oss mm.

Mer detaljer här; http://kopbrevlada.se/fastighetsboxar.html

Välkommen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s