Postlådor- klassiska, design eller paket

Hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du klassiska postlådor, postlådor av plast, design postlådor, små budgetpostlådor och stora paketpostlådor. Handla tryggt och säkert online hos oss.

Klassiska postlådor

Hos oss hittar Du ett stort utbud klassiska postlådor från bland annat MEFA, Knobloch, Summus, Rottner. Dessa postlådor blir fantastiska i varje trädgård. De har en vacker klassisk design och är lätta att installera. Du kan enkelt placera dessa där du vill. Postlådorna finns i flera färger, så att Du kan välja en postlåda i den färg du gillar bäst eller som bäst passar ditt hem och trädgård.

Se mer info här; https://kopbrevlada.se/klassisk

Postlådor av plast

Online hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du ett stort utbud av plastpostlådor i olika färger. Den mest populära plastpostlådan är den svensktillverkade Basicmodellen från Cofa. Amerikansk postlåda av plast, Burg Wächter Bremen är några andra modeller som våra kunder har funnit vara intressanta och framförallt prisvärda. En stor fördel med dessa postlådor är att de är gjorda av hård plast och de kan inte rosta.

Se mer detaljer här; https://kopbrevlada.se/brevlador/plast

Paketpostlådor

Att kunna ta emot ett paket i sin postlåda där hemma och slippa springa till närmaste utlämningsställe finner många vara smidigt. Med en paketpostlåda behöver du inte vara hemma för att ta emot ditt paketet. Hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du snygga paketpostlådor i olika storlekar, prisklasser och material.

Se mer info här; https://kopbrevlada.se/paketbrevlada.html

Postlådor av rostfritt stål

Förutom att materialet i dessa postlådor gör att din postlåda inte rostar, ser det också mycket trevligt ut. Vi har ett stort utbud av postlådor tillverkade av rostfritt stål, både för fristående placering på stolpe eller för montering på vägg.

Se hela utbudet här; https://kopbrevlada.se/brevlador.rostfritt-stål

Äkta amerikanska postlådor

De amerikanska postlådorna bör du ta en extra titt på. En klassisk amerikansk postlåda kommer att ge Din trädgård en mysig känsla. De amerikanska postlådorna är prisvärda och finns med och utan lås samt i flera färger så att du kan välja en fin färg som passar in i din utemiljö.

Se hela utbudet här; https://kopbrevlada.se/brevlador/amerikanska.html

Välkommen till din postlådebutik på nätet!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s