Varför en postlåda av stål?

Letar du efter en postlåda som är hyfsat vandalsäker? Då rekommenderar vi Dig att ta en titt på postlådor tillverkade av stål. Stål är nämligen ett starkt konstruktionsmaterial som huvudsakligen består av järn och kol. I grund och botten, gäller, ju tjockare stålet är, desto starkare postlåda. En robust konstruerad postlåda rekommenderas om du måste placera din postlåda på en trafikerad gata. Skolor, idrottsföreningar och företag föredrar ofta en postlåda som är resistent mot vandalism. Tyvärr, finns det ingen postlåda som är 100% säker mot stöld och vandalism. Det finns dock vissa postlådemodeller som är mer robusta och klassas som rätt så säkra.

BOBI, om du vill ha kvalitet!

En BOBI postlåda är som en Porsche bland postlådorna. Denna eleganta och dessutom ovanligt starka postlådan är gjord av 1 mm tjockt stål. 1 millimeter kan, vid en första anblick, verka mycket tunn. Men när man ser att till exempel, en postlåda från Brabantia tillverkas av 0,6 mm stål, kanske du inser att BOBI postlådor har en mycket starkare och mer stabilare struktur. BOBI har tagit fram ett antal postlådemodeller där man kan justera inkastet från 0-8mm. Du kan låsa kulventilen från insidan av postlådan så att obehöriga inte kan öppna inkastet under exempelvis nyårsafton och på så sätt undvika att få sin postlåda sprängd.

Vilka postlådor rekommenderar vi?

Letar du efter en prisvärd, robust postlåda tillverkad av stål? Då rekommenderar vi MEFA Harmony och MEFA Trend. MEFA Harmony är en robust postlåda med två fack, ett låst fack för post och ett för tidningar. Tidningar och reklam kan man hämta utan nyckel. Modellen finns i följande färger; svart, vit, grå, koppar, antracitgrå. MEFA Trend är en  efterfrågad, elegant och exklusiv postlåda och består av två avdelningar, en för post och en för tidningar och reklamblad.

Kika in hos oss på KöpBrevlåda.se för mer detaljer och inspiration.

Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s