Fastighetsboxar RENZ till sänkt pris

Fastighetsboxar hittar man numera överallt – dessa kan finnas i stora bostadshus, kommersiella byggnader och även hos myndigheter samt i småhus.

Erbjudande

Just nu har vi på KöpBrevlåda.se sänkt priset på alla våra fastighetsboxar. Passa på!

Se hela utbudet här; https://kopbrevlada.se/fastighetsboxar.html

Kom igång!

Fastighetsboxar, elektroniska tillbehör, färger och montering. Det är många val och det är viktigt att alla möjligheter är undersökta så du är säker på att beslutet känns rätt.

Om du behöver idéer och/eller grafisk hjälp för bostadsrättsföreningen eller hyresfastigheten levererar vi gärna detta, hör av dig på info@kopbrevlada.se.

Montering

För bästa resultat rekommenderar vi alltid RENZ monteringslist. Smidigt och väldigt enkelt! Men behövs professionell hjälp kommer vi gärna och assisterar.

Servicetekniker

Vid behov utför Renz tekniker service, underhåll och installation av digitala enheter. Teknikerna är självklart bäst på Renz produkter och använder enbart original reservdelar.

Din fastighetsbox – din design

Din box behöver inte alltid vara grå och tråkig. Fastighetsboxen är ofta det första som möter en i entrén. När någon kliver in får denne ett första intryck av resten av fastigheten.

Material och garanti

RENZ fastighetsboxar består av lackad galvaniserad stålplåt. Renz Budget, Prima och Excellence uppfyller svenska riktlinjer och rekommendationer enligt SS-EN 13732. De är också rekommenderade av Byggvarubedömningen. 

Vi erbjuder 2 års garanti på samtliga produkter, 12 års garanti mot genomrostning och 15 års garanti på att lagerhålla reservdelar.

RAL-färger – utan extra kostnad

Renz har 80 RAL-färger att välja mellan och ni får möjligheten att antingen matcha boxen med entrén eller välja en stark färg som ger nytt liv till din entré. Vi erbjuder dessutom en ”strukturfärg” som ger boxen ett mycket trevligt intryck.

Standard kulörer

colors

Otaliga möjligheter

Få hel låda i samma färg, ram och låda i två olika färger eller kanske luckor i olika färger. Hos KöpBrevlåda.se hittar du ett urval av de mest populära RAL färgerna, kontakta oss gärna för offert och önskad färg på info@kopbrevlada.se.

Skärmavbild 2017-03-08 kl. 11.33.14

Prima-liggande_Vasakronan-Götgatan-78-Stockholm-3

Skärmavbild 2017-03-08 kl. 11.29.06.png
Välkommen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s