Markpostlådor från 805,50kr

Är du trött på att din post inte får plats i postlådan och blir blöt? En markpostlåda kommer att lösa dina problem. Dessa finns i olika storlekar, utföranden och färger. Välj mellan en markpostlåda som är tillverkad i rostfritt, galvaniserat eller pulverlackerat stål.

KöpBrevlåda.se har ett stort utbud av markbrevlådor med lås. De flesta av våra markbrevlådor är även veckopostlådor. Varorna skickas gratis inom hela Sverige.

Top 5 markpostlådor hos KöpBrevlåda.se

  • Veckobrevlåda från SafePost som är både snygg och rymlig. Lådan rymmer flera veckors post och har en reglerbar hyllplan. Finns i färgerna svart och vit. Leveranstiden är 3-7 dagar. Länk HÄR!
  • Billig och bra markpostlåda från Biggi tillverkad av tjock plåt (0,7 -1,25 mm). Inkastet klarar bokpaket och är utrustad med magnetlås vilket gör att inkastsluckan alltid återgår i rätt läge vid stängning. Finns i färgerna silver, svart och vit. Leveranstiden är 3-7 dagar. Länk HÄR!
  • Praktisk paketpostlåda från MEFA som har ett större brevinkast och kan ta emot småpaket. MEFA Hazel är utrustad med ett vredlås som ger dig två möjligheter, att ha lådan låst med eller utan nyckel. Postlådan är P-Godkänd av Svenka Prövnings institut. Finns i färgerna vit och svart och levereras inom en vecka med gratis frakt. Länk HÄR!
  • Rejäl veckopostlåda från Heibi, modell Gran Securo tillverkad av galvaniserat stå. Tack vare de robusta fötterna kommer din postlåda att stå stadigt. Inkastsluckan är justerbar samt skyddar mot regn och fukt. Du bestämmer i vilken riktning du öppnar dörren och tömmer lådan. Finns i färgerna silver, svart, vit och mörkgrön. Skickas med gratis frakt inom en vecka. Länk HÄR!
  • Paketpostlåda i tidlös design med enkla och raka former från Max Knobloch, modell  Toronto. Lådan rymmer paket upp till en storlek på 335 x 155 x 370 mm. Finns i färgerna vit, svart och gråaluminium. Leveranstiden är 3 veckor och frakten är gratis. Länk HÄR!

DDesignpostlåda från BraviosSe alla våra markpostlådor här; https://kopbrevlada.se/brevlador/markbrevlador

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s