Veckopostlådor- Sveriges största utbud

Hos KöpBrevlåda.se hittar du ett stort utbud veckopostlådor från välkända tillverkare. Just nu har vi sänkt priset på alla veckopostlådor. Dessutom erbjuder vi gratis frakt inom hela Sverige. Passa på!

Se hela utbudet här; https://kopbrevlada.se/veckopostlador.html

Nedan presenteras ett urval veckopostlådor från MEFA.

MEFA Ash Parcel BoxMEFA Ash 
Galvaniserad paketpostlåda med böjt tak. Paketpostlåda MEFA Ash är rymlig och kraftig med ett stort brevinkast på framsidan.  Själva postlådeutrymmet har extra hög tömningshöjd vilket innebär att utrymmet är lite mindre.
LÄNK HÄR
MEFA Beech Parcel BoxMEFA Beech
Rymlig paketpostlåda med extra stor inkastöppning som klarar stora mängder av post. Lådan är även utrustad med en mellanbotten som kan tas bort om du till exempel åker på semester.
LÄNK HÄR
MEFA Hazel Parcel BoxMEFA Hazel 
Praktisk låda för mindre paket. Brevlådan är utrustad med ett vredlås som ger användare två möjligheter, att ha postlådan låst med eller utan nyckel. P-Godkänd av Svenka Prövnings institut.
LÄNK HÄR

MEFA Oak Parcel BoxMEFA Oak
Praktisk och rymlig låda för mindre paket. Lådan har ett paketinkast på toppen av brevlådan för leverans av småpaket. Tömning sker på framsidan.
LÄNK HÄR
MEFA Pine Parcel BoxMEFA Pine 
En rymlig paketlåda avsedd för stora mängder post och små paket. Paketbrevlådan Pine har ett snett tak och stort inkastöppning.
LÄNK HÄR

MEFA Rowan Parcel BoxMEFA Rowan
Mindre paketpostlåda tillverkad i pulverlackerat galvaniserat stål. Brevlåda Rowan har ett stort brevinkast som kan ta emot större mängder post och småpaket. Brevlådan är utrustad med ett vredlås som ger användare två möjligheter, att ha postlådan låst med eller utan nyckel.
VÄLKOMMEN!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s